Σωστή χρήση για το πιστολάκι

Το καθημερινό styling και κυρίως η θερμότητα από ένα πιστολάκι μπορεί να καταστρέψει τα μαλλιά μας αν δεν γίνεται με τον σωστό τρόπο. Γι’αυτό σας παρουσιάζουμε μερικές συμβουλές για να το χρησιμοποιείτε σωστά...


 1. Θερμότητα

Βασική προσοχή θέλει η επιλογή της θερμότητας. Ο πολύ ζεστός αέρας δεν είναι ο καλύτερος. Γι’ αυτό επιλέξτε μια μέση θερμότητα και όχι την πολύ ζεστή σκάλα η οποία αποτελεί υπερβολή και θα φθείρει την τρίχα. Επομένως, το καλύτερο πιστολάκι είναι αυτό που διαθέτει ρυθμιζόμενες σκάλες θερμότητας, την οποία θα μπορείτε να αφαιρέσετε τελείως και να δώσετε περισσότερο όγκο στα μαλλιά σας με τον κρύο αέρα.

2. Εξαρτήματα

Σημαντικό επίσης στοιχείο σε ένα πιστολάκι είναι τα εξαρτήματα του και ποια είναι η σωστή χρήση τους, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό και επαγγελματικό.

Το ακροφύσιο είναι το εξάρτημα που έχουν τα περισσότερα πιστολάκια και που θα σε βοηθήσει να κατευθύνεις τα μαλλιά σου και να πετύχεις ένα τέλειο χτένισμα.

Αντιθέτως, η φυσούνα είναι το απόλυτο εξάρτημα για σγουρά μαλλιά, αφού βοηθάει στο να σχηματιστούν πιο ομοιόμορφα οι μπούκλες των μαλλιών σας.

3. Ίσιωμα

Για να ισιώσετε τα μαλλιά σας δεν χρειάζεται να έχετε τη μεγαλύτερη του θερμότητα, καθώς περισσότερο κακό θα σας κάνει παρά καλό. Η σωστή μέθοδος για το καλύτερο και πιο σωστό ίσιωμα είναι:

- Χρησιμοποιήστε την μεσαία σκάλα θερμότητας και μια στρογγυλή βούρτσα.
- Πάρτε μία μία τούφα μαλλιών και φέρτε τη βούρτσα κάτω από αυτή, κοντά στις ρίζες.
- Περάστε πάνω από την τούφα το πιστολάκι, έχοντας το πάντα στραμμένο προς τα κάτω.
Αφού τελειώσετε όλες τις τούφες, τα μαλλιά σας θα είναι υπέροχα και απόλυτα ίσια!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex