Μάσκαρα & συμβουλές σωστής χρήσης

Εάν δεν γνωρίζετε ή αν δυσκολεύεστε να χρησιμοποιήσετε την μάσκαρα, τότε οι παρακάτω συμβουλές σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμες! Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την χρήση της μάσκαρα καθώς και άλλες πολύτιμες συμβουλές...
που ετοιμάσαμε ειδικά για εσάς!

Πως να απλώσετε την μάσκαρα

Βήμα 1: Κινήστε το βουρτσάκι της μάσκαρα από τα αριστερά προς τα δεξιά στην βάση των βλεφαρίδων. Αυτό που κάνει τις βλεφαρίδες να φαίνονται μακριές είναι η τοποθέτηση της μάσκαρα στην βάση και όχι στις άκρες των βλεφαρίδων.

Βήμα 2: Τραβήξτε το βουρτσάκι προς τα επάνω και ανάμεσα από τις βλεφαρίδες, ενώ παράλληλα το κουνάτε.

Βήμα 3: Κλείστε το μάτι σας και τοποθετήστε το βουρτσάκι στην βάση από την επάνω πλευρά των βλεφαρίδων και τραβήξτε κατά μήκος για να αφαιρεθούν τα όποια υπολείμματα.

Καθαρίστε το βουρτσάκι

Αφού τελειώσετε με την χρήση της μάσκαρα, βουτήξτε το βουρτσάκι σε υγρό καθαρισμού ματιών (eye make up remover), κατόπιν σαπουνίστε και σκουπίστε το βουρτσάκι. Διατηρήστε το καθαρό με το να το πλένετε μετά από κάθε χρήση.

Προτιμήστε λεπτά και κοντά βουρτσάκια

Τα λεπτά βουρτσάκια σας επιτρέπουν να δουλέψετε καλύτερα την γωνία του ματιού ενώ τα κοντά μπορείτε να τα κοντρολάρετε καλύτερα.

Μικρά μυστικά

1. Ανοιγοκλείστε τα βλέφαρα πάνω στο βουρτσάκι για να δώσετε στις άκρες ένα έξτρα πέρασμα.

2. Πουδράρετε κάτω από το μάτι πριν βάλετε την μάσκαρα.

3. Χρησιμοποιείστε το ειδικό ψαλίδι βλεφαρίδων. Οι γυριστές βλεφαρίδες δίνουν την αίσθηση ότι τα μάτια σας είναι μεγαλύτερα και φωτεινότερα.
Ζεστάνετε το ψαλίδι με το πιστολάκι για 3-5 δεύτερα πριν την χρήση. Είναι μύθος ότι θα πρέπει να γυρίσετε τις βλεφαρίδες πριν βάλετε μάσκαρα.
Μπορείτε να το κάνετε και μετά, αρκεί να σιγουρευτείτε ότι η μάσκαρα έχει στεγνώσει εντελώς.
http://www.e-female.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex