Το λάθος μήνυμα…

Είναι από αυτές τις στιγμές που παρακαλάς τον καλό Θεούλη να σε πάρει δίπλα του, που θες να κόψεις από τη ρίζα το δεξί σου χέρι ώστε να μην κάνεις το ίδιο λάθος για δεύτερη φορά.
Είναι από τις στιγμές αυτές που θες να...
ανοίξει η γη να σε καταπιεί και να εξαφανιστείς από ολόκληρο τον κόσμο.

Ναι, το γραπτό μήνυμα που συνέθεσες στο κινητό σου και που ήθελες να το προωθήσεις στον καλύτερο/η φίλο/η, το έστειλες άθελα σου στο τελευταίο άτομο πάνω στον πλανήτη, που έπρεπε να το διαβάσει.

Συνήθως δεν καταλαβαίνουμε την πατάτα που κάναμε, μέχρι να μας έρθει η αναφορά παράδοσης από το απαγορευμένο όνομα ή ακόμα χειρότερα όταν το πρόσωπο αυτό απαντάει στο μήνυμα που δεν έπρεπε με την καμία να διαβάσει. Ακριβώς σε αυτό το σημείο λοιπόν, όταν δηλαδή έχεις καταλάβει τη μ……. που έκανες, αρχίζει να σε λούζει κρύος ιδρώτας, το χέρι σου τρέμει χειρότερα και από τον εγκέλαδο του ‘99 στην Αθήνα ενώ το άγχος που σε έχει κυριέψει φωνάζει από μακριά.

Η αμέσως επόμενη κίνηση είναι να πάρεις τηλέφωνο κάποιο κοντινό σου πρόσωπο για να του πεις τι έκανες και φυσικά να σε ξελασπώσει όμως μετά από μια τέτοια γκάφα δεν μπορεί να σε σώσει κάνεις. Το μήνυμα έχει πάει, μέσα στην επόμενη ώρα θα έχει διαβαστεί και όσο και να βαράς τον πωπό σου κάτω δεν μπορείς να αντιστρέψεις αυτήν την κατάσταση.

Επειδή την έχω πατήσει θέλω να σε ενημερώσω πως δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα στο internet, ούτε κάποια καινούργια εφαρμογή στο κινητό σου η οποία θα κάνει το μήνυμα που έχεις στείλει να μη διαβαστεί. Αυτό πρέπει να το καταλάβεις ούτως ώστε να πάμε παρακάτω και να δούμε τι πρέπει να κάνουμε.

Καταρχάς μην διανοηθείς να στείλεις στο καπάκι μήνυμα λέγοντας ‘Ουπς, συγνώμη, λάθος. Αλλού πήγαινε’ και αυτό γιατί, αν είχες μια ευκαιρία να θεωρήσει πως όντως όλο αυτό έγινε καταλάθος και όχι επίτηδες, στέλνοντας μήνυμα την έχεις ήδη χάσει. Στην περίπτωση τώρα που απαντήσει στο μήνυμα σου, συνέχισε την παραπάνω αδιάφορη στάση. Μην μπεις στην διαδικασία να απαντήσεις οτιδήποτε και αν λέει το μήνυμα γιατί τα πράγματα θα μπερδευτούν περισσότερο.
Για να μη συνεχιστεί η κατρακύλα σου, προτείνω να μην μπεις καν στη διαδικασία να διαβάσεις τι σου απάντησε. Διέγραψε το κατευθείαν για να μπορείς το βράδυ να κοιμηθείς ήσυχα χωρίς άγχος και ατέλειωτους εφιάλτες!

Να ξέρεις πως τα πράγματα θα δυσκολέψουν όταν συναντηθείς από κοντά με το άτομο που διάβασε το απαγορευμένο μήνυμα. Όταν γίνει αυτό, θυμήσου να αντιδράσεις ψύχραιμα. Δύο επιλογές έχεις αν σου πει κατάμουτρα «Τι μήνυμα είναι αυτό που μου έστειλες».? Ή που θα το παίξεις ιστορία και θα κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι σου λέει ή που θα το παίξεις πλήρως συνειδητοποιημένη για το τι έκανες, χωρίς όμως να πάρεις τίποτα πίσω από όλα αυτά που έγραφε το μήνυμα σου. Δε θα απολογηθείς στην τελική ούτε για τη γνώμη σου, την άποψη σου, τα συναισθήματα σου ρε παιδί μου.

Στην περίπτωση που το λάθος μήνυμα έχει να κάνει με εκείνες τις περιπτώσεις που μπορεί να κλείσει ολόκληρο σπίτι, με τις περιπτώσεις εκείνες που δε μπορεί να σε σώσει τίποτα, λυπάμαι πολύ αγάπη αλλά δεν μπορώ να σε συμβουλέψω για να κάνεις κάτι…Μπορώ όμως να σε παρηγορήσω λέγοντας σου, πως όλο αυτό είναι σημάδι από την μοίρα για μια καλύτερη, πιο αληθινή και αξιοπρεπή ξεκαθάριση διαφόρων καταστάσεων. Μετά την εξέλιξη αυτή τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά και ίσως χειρότερα από ότι προηγουμένως όμως σίγουρα πολύ πιο ειλικρινή!!

Be strong…
http://www.newsfilter.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex