Οι 9 προσωπικότητες του Ροζ χρώματος στη Διακόσμηση!

Το ροζ είναι ιδανικό χρώμα για υπνοδωμάτια, μπάνια, ακόμα και για κουζίνες. Δείτε παρακάτω υπέροχες φωτογραφίες από χώρους διακοσμημένους με ροζ και παρατηρήστε όλους τους τρόπους που χρησιμοποιείται σε...
κάθε δωμάτιο για να αναδείξει κάθε φορά και μια διαφορετική προσωπικότητα… από μικρές πινελιές μέχρι ολόκληρους τοίχους!

Κοριτσίστικο Ροζ!
Δείτε στην φωτογραφία πόσο όμορφα χρησιμοποιείται το ροζ σε έναν πίνακα πάνω σε floral ταπετσαρία τοίχου για να αναδείξει μια κοριτσίστικη κρεβατοκάμαρα!









Ρομαντικό Ροζ!


Μια κρεβατοκάμαρα όπου κυριαρχεί το λευκό και το ροζ! Ξεκινήστε με το ύφασμα για το αμπαζούρ, συνεχίστε με ένα απλό και μαλακό ροζ για την οροφή και τέλος επιλέξτε λευκά και ροζ λινά υφάσματα για το κρεβάτι! 








Φωτεινό Ροζ!


Φρέσκια και παιχνιδιάρικη διάθεση για έναν αίθριο χώρο από ροζ τούβλα! Τα λευκά vintage έπιπλα αναδεικνύονται τέλεια με το ροζ τραπεζομάντιλο και όλη η ατμόσφαιρα προετοιμάζει για μια φωτεινή διακόσμηση και στο εσωτερικό του σπιτιού!














Χαριτωμένο Ροζ!


Την παράσταση κλέβει το χαριτωμένο ψυγείο βαμμένο σε απαλό ροζ! Την εικόνα συμπληρώνουν διάφορες πινελιές όπως οι ροζ κουρτίνες και τα έργα τέχνης.















Απαλό Ροζ!


Ένα υπνοδωμάτιο ήσυχο και «μαλακό»… σχεδόν αιθέριο! Το απαλό ροζ αναδεικνύει την ηρεμία και την ησυχία… σαν να είστε σε ένα γραφικό χωριό…















Vintage Ροζ!


Το ροζ αντίκα έπιπλο της φωτογραφίας τραβάει όλα τα βλέμματα και σε συνδυασμό με τους τοίχους σε απαλό ροζ  δίνουν στο δωμάτιο μια ρομαντική λάμψη από τα παλιά!















Ξεθωριασμένο Ροζ!

Ένα ξεθωριασμένο ροζ του 18ου αιώνα χρησιμοποιείται στο δωμάτιο που συμπληρώνεται με το σκούρο ροζ στα καλύμματα του κρεβατιού!

















Χαλαρωτικό Ροζ!


Ο συνδυασμός του μπλε και του ροζ δίνουν  μα αίσθηση χαλάρωσης ενώ το ξύλο δίνει την εντύπωση ότι βρισκόμαστε σε παραλία! Όλα τα υφάσματα διατηρούν φυσικούς και απαλούς τόνους…  λευκό, γκρι, μπλε… και λίγο χαλαρωτικό ροζ!














Δραματικό Ροζ!


Βλέπουμε στην φωτογραφία το υπνοδωμάτιο ενός κοριτσιού, διακοσμημένο με πολύ θεατρικό ύφος, χρησιμοποιώντας κατά βάση παστέλ χρώματα! Την αντίθεση κάνει ένα τολμηρό πράσινο που δίνει έμφαση και δραματικότητα στο χώρο σε συνδυασμό με το απαλό ροζ του τοίχου!









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex