10 σημαντικά βήματα για ένα σωστό μακιγιάζ νύφης

Η προετοιμασία της επιδερμίδας αποτελεί το πιο σημαντικό σημείο για εκείνη την ημέρα, την ημέρα του γάμου μιας γυναίκας που θέλει να λάμπει και να είναι το επίκεντρο εκείνης της ημέρας...

Γι αυτό ένας βαθύς καθαρισμός ,και μια ενυδατική περιποίηση την βδομάδα του γάμου είναι απαραίτητο για να προετοιμάσει σωστά την επιδερμίδα.

Την ημέρα του γάμου μετά φυσικά από τον απλό καθαρισμό της επιδερμίδας μπορούμε να κάνουμε επάλειψη μιας αμπούλας με ενυδατικά στοιχεία που δίνει λάμψη κάνοντας μασάζ σε όλο το πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ μέχρι να απορροφηθεί καλά.

Βήματα
1.Απλώνουμε την βάση(make up)που έχει επιλεγεί ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας, την απόχρωση και τις ιδιομορφίες(εφαρμόζουμε καλυπτικό μακιγιάζ αν έχουμε προβληματική επιδερμίδα)με πινέλο ή σφουγγαράκι.

2.Απλώνουμε πούδρα σταθεροποίησης που μπορεί να έχει ψήγματα χρυσού για να δώσει λάμψη. Ή εναλλακτικά τοποθετούμε πούδρα λάμψης στα ζυγωματικά και στο άνω βλέφαρο κάτω από το φρύδι.

3.Κάνουμε φωτοσκιάσεις εκεί που χρειάζεται στα ζυγωματικά, στο περίγραμμα του προσώπου, μύτη και κροτάφους

4.Μπορούμε να τοποθετήσουμε ειδικό προϊόν στο υψηλότερο σημείο των ζυγωματικών για να δώσουμε φώς και την εντύπωση της υγείας και της νεότητας.

5.Tοποθετούμε σκιές ανάλογα με το ύφος που θέλουμε να δώσουμε στη νύφη(smoky).Οι αποχρώσεις που χρησιμοποιούμε είναι οι γήινες ή παστέλ χρώματα χωρίς έντονες αντιθέσεις και γραμμές που δίνουν άγρια όψη. Πρέπει το πρόσωπο να δείχνει ξεκούραστο και όσο το δυνατόν φυσικό. Στο κινητό βλέφαρο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σκιά σε glitter για να δώσουμε ένα τόνο glam.
Σημείωση: Όλα τα προϊόντα πρέπει να έχουν μεγάλη σταθερότητα για να αντέξουν στις συνθήκες που θα αντιμετωπίσει η νύφη(ζέστη, φώτα. εναγκαλισμοί, συγκίνηση)

6.Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε eye liner ή μολύβι για να τονίσουμε το περίγραμμα του ματιού

7.Μάσκαρα αδιάβροχη ή ακόμα καλύτερα ψεύτικες βλεφαρίδες

8.Κραγιόν ή λιπ γκλος και ρούζ στις ίδιες αποχρώσεις(ψυχρές ή θερμές)

9.Τέλος περνάμε όλο το πρόσωπο με σπρέι φινιρίσματος για σταθεροποίηση και μεγαλύτερη διάρκεια του μακιγιάζ

10.Δεν ξεχνάμε ποτέ την περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ ,καθώς και όλα τα σημεία του σημεία του δέρματος που θα εκτεθειμένα εκτεθειμένα να έχουν ομοιομορφία. Μπορούμε να τα περάσουμε με make up ελαφρώς και πούδρα.
http://tsiaousidouaisthitiki.wikispaces.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex