Tips για να μην πέφτουν οι βλεφαρίδες σας

Κάποιες φορές η επίμονη προσπάθεια να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ από τα μάτια μας και κυρίως την αδιάβροχη μάσκαρα, ταλαιπωρεί και καταστρέφει τις βλεφαρίδες μας, με αποτέλεσμα να...
έχουμε μεγάλη πτώση αυτών.

Τι μπορούμε όμως να κάνουμε για να το αποφύγουμε, να το επιβραδύνουμε και να τις ενυδατώσουμε;

Πρώτα απ’ όλα πρέπει να χρησιμοποιείτε προϊόντα ντεμακιγιάζ που περιέχουν έλαια, τα οποία βοηθούν στο να φεύγει πολύ πιο εύκολα το μακιγιάζ, χωρίς να ταλαιπωρεί τις βλεφαρίδες σας.

Ακόμη μπορείτε να πάρετε λίγη ειδική λοσιόν και να τη βάλετε σε ένα βαμβάκι. Έπειτα περάστε τις βλεφαρίδες σας με αυτήν κάνοντας απαλές κινήσεις με φορά πρώτα προς τα κάτω και έπειτα προς τα πάνω για να αφαιρέσετε καλά το μακιγιάζ από τις βλεφαρίδες σας. Κάντε όσες περισσότερες επαναλήψεις χρειαστεί προκειμένου να φύγει κάθε ίχνος μακιγιάζ.

Επίσης, πολύ σημαντικό είναι το ότι δεν πρέπει ποτέ να τρίβετε τις βλεφαρίδες σας, όταν ξεμακιγιάρεστε.

Τέλος, σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε ψαλίδι για να τις γυρίσετε, φροντίστε να είναι πάντα καινούριο και καθαρό. Χρησιμοποιήστε το μόνο πριν βάλετε μάσκαρα, και ξεκινήστε πιάνοντας πρώτα τις ρίζες τους, μετά τη μέση και τέλος τις άκρες.

Tip: Πολύ καλό στην ενδυνάμωση των βλεφαρίδων κάνει το καστορέλαιο, το αμυγδαλέλαιο και το ελαιόλαδο. Βάλτε λίγο σε μια μπατονέτα και κάντε τις βλεφαρίδες σας πριν κοιμηθείτε. Προσοχή, μην βάλετε πολύ και μην τρίψετε τα μάτια σας αφού βάλετε, γιατί θα μπει το έλαιο μέσα στο μάτι και θα τσούξει, προκαλώντας ερεθισμό.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex