6 τρόποι για να αποκωδικοποιήσετε αυτά που σας λέει με τη γλώσσα του σώματος!

Θα σας πω 6 τρόπους για να καταλαβαίνετε τι σήματα στέλνουν οι άντρες με το σώμα τους. Είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να καταλαβαίνουμε τη γλώσσα του σώματος αυτού που μας μιλάει για να είμαστε σίγουρες αν τα λόγια του ανταποκρίνονται στην...
πραγματικότητα ή αν απλώς μας κοροϊδεύει. Για πάμε να δούμε πώς φλερτάρουν οι άντρες…

1. Προσπαθεί να σας πείσει ότι είναι το κυρίαρχο αρσενικό.
Αυτό έχει μια λογική, καθώς σε όλο το ζωικό βασίλειο, τα θηλυκά προτιμούν τα αρσενικά που είναι πιο δυνατά, πιο έξυπνα και πιο όμορφα. Και αυτό γιατί έτσι θα τους εξασφαλίσουν τροφή, ασφάλεια και καλά γονίδια. Η ανθρώπινη κοινωνία βέβαια δεν λειτουργεί πάντα έτσι, καθώς οι άνθρωποι έχουμε και άλλα κριτήρια πέρα από το ένστικτο. Πάντως όταν πρόκειται για φλερτ ενστικτωδώς προσέχουμε αυτά τα αρσενικά που φαίνεται να κυριαρχούν των άλλων.

2. Πιάνει τη ματιά σας.
Όταν ένας άντρας μπει σε ένα χώρο με γυναίκες, αμέσως τον «σκανάρει» για να βρει τις διαθέσιμες. Πώς καταλαβαίνει ποιες είναι διαθέσιμες και ποιες όχι; Είναι απλό. Από τα μάτια. Αν ο άντρας πιάσει την ματιά σας και εσείς μείνετε να τον κοιτάζετε για κάπως μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, τότε αυτό το αντιλαμβάνεται ως διαθεσιμότητα. Όταν λοιπόν βρει τις διαθέσιμες επιλέγει ποιες από αυτές του είναι ελκυστικές. Τι να κάνετε αν σας ενδιαφέρει και σας;
Όταν πιάσει την ματιά σας, κοιτάξτε τον για λίγα δευτερόλεπτα και μετά γυρίστε αλλού. Αυτό του δίνει να καταλάβει ότι θα θέλατε να κάνετε την γνωριμία του. Αν αρχίσει να κατευθείνεται προς το μέρος σας, γυρίστε προς αυτόν και χαμογελάστε ευγενικά. Μη δείξετε όμως λυσσασμένη και απεγνωσμένη.
Τι κάνετε αν δεν σας ενδιαφέρει; Αν πιάσει την ματιά σας, δείτε τον για τόσο λίγο ώστε να καταλάβει ότι τον προσέξατε, αλλά γυρίστε αδιάφορα τη ματιά σας προς κάτι άλλο.

3. Σας πλησιάζει με αυτοπεποίθηση και σεβασμό.
Ο άντρας που θέλει να γνωριστεί μαζί σας θα σας πλησιάσει τόσο ώστε να σας αφήσει ελεύθερες στον προσωπικό σας χώρο. Αν είναι ντροπαλός δεν θα πλησιάσει καθόλου. Αν είναι «τσαρλατάνος» θα εισβάλει στον προσωπικό σας χώρο σχεδόν αμέσως. Αυτό είναι σημάδι ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να καταλήξετε μαζί στο κρεβάτι. Ο άντρας που θέλει απλώς να φλερτάρει μαζί σας και να σας γνωρίσει θα έρθει και θα συστηθεί. Θα σας ρωτήσει ευγενικά αν θέλετε να καθίσει μαζί σας και θα περιμένει την απάντησή σας για το αν θα κατσει τελικά ή όχι.

4. Σας δείχνει ότι σας ακούει πραγματικά.
Αν ο άντρας που κάθεται απέναντί σας ενδιαφέρεται για σας, τότε όταν μιλάτε θα σας δείξει με κάθε τρόπο ότι ακούει όσα λέτε. Θα γυρίσει το σώμα του προς το μέρος σας. Θα κουνάει το κεφάλι όταν συμφωνεί ή όταν διαφωνεί. Θα σας κοιτάει στα μάτια όσο μιλάτε. Αν έχετε αυτά τα σημάδια, τότε ο άντρας αυτός ενδιαφέρεται!

5. Εισβάλει αργά αλλά σταθερά στον προσωπικό σας χώρο.
Οι περισσότεροι άνθρωποι νοιώθουμε άνετα όταν οι γύρω μας βρίσκονται 50 περίπου εκατοστά μακριά μας. Αν κάποιος διαπεράσει αυτή τη φανταστική σφαίρα που μας περιβάλλει χωρίς να του έχουμε δώσει εμείς την άδεια, τότε αμέσως αισθανόμαστε άβολα. Φυσικά αυτό δεν ισχύει όταν βρισκόμαστε σε ένα club ή σε ένα bar ή και στις αστικές συγκοινωνίες. Εκεί οι αποστάσεις μικραίνουν. Ο άντρας που θέλει να φλερτάρει μαζί μας θα μας το δείξει λοιπόν ξεκάθαρα. Θα φέρει την καρέκλα του πιο κοντά στη δική μας. Θα αφήσει κάποιο προσωπικό του αντικείμενο, όπως τα κλειδιά του ή το κινητό του, αρκετά κοντά σε μας.

6. Επιδιώκει σωματική επαφή.
Δε μιλάμε για σεξ. Μη πάει ο νους σας αμέσως εκεί. Προφανώς θα κάνει κάποια κίνηση όπως να ακουμπήσει τον ώμο σας όταν θα σας χαιρετήσει ή θα «χτυπήσει» το γόνατό του με το δικό σας ή κάποια άλλη παρόμοια κίνηση που συνειδητά σχεδόν αποκλείεται να καταλάβετε. Υποσυνείδητα όμως θα το έχετε πιάσει το νόημα ότι ο κύριος ενδιαφέρεται να σας γνωρίσει καλύτερα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tips

Μακιγιάζ

Διατροφή

Συνταγές

Διακόσμηση

Sex